Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Bastreinfan

Pagina's: [1]
1
Ik heb een nieuw scenario gereleased, en die is ook te downloaden op dit forum! Het is een scenario op Fictiva, waarin je de SNG rijdt van Zevenoord naar Harderveld-Smilde. Ook ben ik stiekem bezig met meerdere nieuwe scenario's te maken! Binnenkort meer..

Download het nieuwe scenario hierr:
https://ovforumnederland.nl/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=16

Video van het nieuwe scenario:
https://youtu.be/5k0WMc2B1s8

2
Mededelingen van het OV Forum Nederland.NL Team / Scenario`s Scenario's van Bastreinfan
« Gepost op: 10 juni 2020, 18:57:37 »
In dit topic houd ik de voortgang bij omtrent mijn scenario's! Eind mei publiceerde ik al mijn eerste scenariopack, deze was voor 't Hart van Nederland V1.4! En inmiddels ben ik ook al bezig met het maken van meerdere losse scenario's voor verschillende routes, waaronder Fictiva en De IJssellijn. Eén daarvan is al af en zal ergens volgende week gereleased worden! Ook ben ik voorzichtig begonnen aan het bedenken van de scenario's voor een tweede scenariopack die ik van de zomer hoop te releasen. Deze zal een follow-up zijn van het eerste scenariopack met 8 nieuwe scenario's voor 't Hart van Nederland. Ik hoop deze van de zomer af te hebben!

Dit zijn de scenario's die al te downloaden zijn:
[BTF] 't HvN Scenariopack 1.0: https://ovforumnederland.nl/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=1

De bouw van nieuwe scenario's stream ik vaak op YouTube! Vaak op vrijdag rond 14:00. Ik heb ook een playlist gemaakt met alle streams tot nu toe, deze is hier te vinden: https://www.youtube.com/playlist?list=PLMlK4e21mdILLZrbUUau-cTFCfNYEgjHF

Met vriendelijke groet,
Bastreinfan

Pagina's: [1]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal